Go to content

Tammikon Talli

Sähköavusteisen polkupyörän vuokrausehdot

Varaamalla pyörän sitoudut noudattamaan näitä vuokrausehtoja.

 

Mikäli vuokraaja luovuttaa pyörän kolmannelle osapuolelle, vuokraaja on myös tällöin täysin vastuussa pyörälle tapahtuvista vahingoista.

Asiakkaan henkilöllisyys tarkastetaan aina vuokrauksen yhteydessä voimassa olevalla kuvallisella henkilöllisyystodistuksella (passi, EU-ajokortti tai henkilökortti).

Alle18-vuotias henkilö voi vuokrata sähköpyörän huoltajansa seurassa.

Sähköpyörää ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle.

 

Vahingot

Asiakas on vastuussa kaikista vahingoista sekä katoamisista, joita sähköpyörälle ja lisävarusteille tapahtuu vuokrauksen aikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan sähköpyörille tai lisävarusteille aiheutuneet vahingot niiden todellisen arvon mukaan aina, kun vahinko on asiakkaan itse aiheuttama.

Varkauden, luonnonilmiön tai palon varalle pyörät on vakuutettu. Tällöin asiakas vastaa niiden omavastuuosuudesta (500€).

Jos sähköpyörä palautetaan sovitun määräajan jälkeen, asiakas suorittaa lisämaksun. Jos asiakas palauttaa pyörän ennen sovittua määräaikaa, hän ei ole oikeutettu vuokrauksesta maksetun vuokrahinnan palautukseen.

 

Asiakkaan vastuu

Asiakas vakuuttaa sitoutuvansa huolehtimaan sähköpyörästä niin, että pyörä on aina lukittuna vaijerilukolla, kun sähköpyörä on ilman valvontaa. Asiakas huolehtii, että kaikki irrotettavat lisävarusteet (pumppu, pyöräilykypärä) ovat tällöin asiakkaan mukana.

Sähköpyörä tulee lukita vaijerilukolla mielellään kiinteään kohteeseen, kuten tolppaan, pyörätelineeseen, kaiteeseen tms.

Asiakkaan ei tule jättää sähköpyörää pitkäksi aikaa ilman valvontaa.

 

Varkauden tai liikennevahingon sattuessa asiakkaan tulee ottaa välittömästi yhteys poliisiin ilmoituksen tekoa varten, sekä ottaa välittömästi yhteys myös Tammikon Talliin, puh 0503558492.

Asiakkaalla ei ole oikeuksia vaatia korvauksia vuokraajalta henkilö- tai omaisuusvahinkojen sattuessa, kun sähköpyörä on asiakkaalle vuokrattuna.

Asiakas on täydessä vastuussa kaikista vahingoista, kunnes pyörä on palautettu Tammikon Tallille ja sen on todettu olevan moitteettomassa kunnossa.

Tammikon Talli varaa oikeuden olla vuokraamatta sähköpyörää ilman selityksiä, jos asiakas ei vaikuta luotettavalta, vaikuttaa kykenemättömältä ajamaan sähköpyörää tai huolehtimaan turvallisesti sähköpyörästä.

 

Turvallisuus

Pyöräilyyn liittyy aina omat riskinsä ja käyttäessään Tammikon Tallin sähköpyöriä asiakas tekee sen täysin omalla vastuullaan. Emme vakuuta asiakasta henkilö- tai omaisuusvahinkojen varalta.

Asiakkaan tulee käyttää pyöräilykypärää Suomen Tieliikennelain mukaisesti.

 

Peruutukset

Peruutukset varauksista tulee tehdä viimeistään vuokrausta edeltävänä päivänä sähköpostilla tai puhelimella. Kun peruutus on Tammikon Tallilta vahvistettu, vuokrahinta palautetaan. Muussa tapauksessa veloitamme varauksen mukaisen maksun.